Brisamars kommande kullar

Någon parning är för närvarande inte planerad men för valpsugna rekommenderas 
kennel 4use och Lotta som träffas på tel 070 2327543. Memphis parade Oppigårdens Solglimt "Solei" 12 och 13/8 så vi hoppas på småttingar i mitten av oktober.

Tidigare parning

Jag planerar att para SEVCH Stardust´s Elektra by Amila med DKUCH, SEUCH, SEVCH Ghali Akili af Argos. Parningen är planerad till augusti 2010 med leverans december 2010. Jag är glad och tacksam att få använda "Primus" till "Mestallas" första kull.

Stardust´s Elektra by Amila (Mestalla) är viltspårchampion och utbildad eftersökshund. Hon har mycket gott påbrå då både mormor Rex Ventors Fayora och mamma Stardust´s Amila är viltspårschampions. Mestallas pappa kommer från Kennel Gabisa i Skottland, Sonstraal Baron Samedi "Milo".

Ghali Akili af Argos (Primus) har visat framfötterna i såväl utställningsringarna som i viltspårskogen detta framgår av hans fina titlar.

Båda hundarna har underbart temperament och är positiva trevliga familjehundar vars valpar kommer att ge blivande ägare en sund kamrat som sällskap och till glädje vid utställning, viltspårning och jakt.

Är du intresserad av en valp från denna kombination är du välkommen att kontakta
Anita på telefon nummer 0733-901001 eller
Lisa på telefon nummer 0708-194831.


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.10 | 11:40

Va kul att så många kom, och få träffa sina syskon. Ni hade tur med vädret och platsen såg underbar ut, förstår att ni hade en jättebra dag att minnas tillbaka

...
08.12 | 17:34

Hei Zenitha!
Kunde du ta en videofilm av Benita så at jag kunde visa den til min mann!!
Mvh Elisabeth Från Norge!!

...
07.12 | 19:34

Hejja Märta friskt humör , snart du till Becker's får åka och jaga en å annan kråka. Vi har ordnat med bädd och mat och vill att du kommer snart

...
04.12 | 19:21

Så urgulliga!
Jag har en tik från Bittes (Stardust) g-kull. Plus en urfin hanhund från Filnland.
Ska se om jag kan hjälpa dej!
Mvh Eva Sternå

...
Du gillar den här sidan